Mailinglistan "sormland-fagel"

Om du snabbt vill få reda på aktuell information, eller enkelt nå ut med ett budskap till en mängd skådare, är denna maillista ett bra alternativ. Mailinglistan drivs genom yahoogroups och är öppen för alla som har intresse av sörmländska fåglar, fågellokaler och lokalföreningar. En mailinglista består av en lista med e-postadresser som alla ligger under en gemensam e-postadress. Du postar ditt meddelande till listan, som per automatik skickas vidare till samtliga abonnenter. Observera att du måste vara registrerad innan du kan skicka ut ett mail på listan!

Så här registerar du dig på mailinglistan

Skicka ett tomt mail till adressen:
sormland-fagel-subscribe@yahoogroups.com
Skriv ingenting i fältet "subject/ämne" eller i själva meddelandefältet. Inom några timmar får du ett mail som som du ska svara på och därmed bekräfta att du är medlem.
Observera att din e-postadress är hemlig för listans prenumeranter, så länge som du låter bli att posta egna meddelanden.

Så här lämnar du mailinglistan

Skicka (även här) ett tomt mail till följande adress:
sormland-fagel-unsubscribe@yahoogroups.com
Skriv ingenting i fältet "subject/ämne" eller i själva meddelandefältet. Inom några timmar får du ett mail som som du ska svara på och därmed bekräfta att du vill lämna listan.

För att posta ett meddelande till listan och dess abonnenter är adressen:
sormland-fagel@yahoogroups.com